Meddőség kezelés

A meddőség kezeléséről

Szlovákiában a párok mintegy 15%-ka szenved a meddőség problémájával. Ez a szám évről évre növekszik. Meddő párnak lehet nevezni azt a párt, amely 1 éven belül nem  érte el a terhességet.  Ebben az esetben szükséges meglátogatni a klinikát és komplex, teljes kivizsgálást végezni. A modern meddőség kezelés , szélés skáláját kínálja a gyógyítási, kezelési folyamatnak, amely több mint 97%-ban tud segíteni a meddő pároknak. A kezelés fajtája és folyamata nagy mértékben függ a meddőség okától. A bevezető konzultáció után orvosaink egyedi, individuális kezelést készítenek elő a beteg szükségletei szerint .

Az első fontos lépés a sikerhez az alapos diagnózis. Klinikánk a legtöbb lehetőséget nyújtja a diagnózis megállapításában,  abban az értelemben, hogy mi nálunk minden egy helyen „egy fedél alatt” történik.

A gyógyításban gyakran egyszerů kezelési folyamattal próbálunk sikert elérni, s ha ez nem sikerül , abban az esetben alkalmazzuk a meddőség nehezebb, több időt igénylő kezelési formáját.  Klinikánk több mint 18 éve foglalkozik a meddőség kezelésévél. A klinika můködése alatt több mint 5000 gyermek szülétésében segítettünk, amire joggal büszkék vagyunk.

Visszajelzés kérése
Visszajelzés kérése

COVID-19 INFO