COVID-19 – Aktuális információk

Nincs ok a kezelés elhalasztására

A COVID-19 járvány ellenére teljes körű meddőségi ellátást biztosítunk, betegeinknek nem kell aggódniuk a klinikánk felkeresése miatt.  A járvány kezdete óta fokozott higiéniai intézkedéseket vezettünk be a betegek és munkatársaink egészségének védelme érdekében.

Az idő fontos szerepet játszik a termékenységi problémákban, és a járvány miatti több éves késés jelentősen csökkentheti a pár sikeres kezelésének esélyét. Éppen ezért egész idő alatt arra biztatjuk a betegeket, hogy ne késlekedjenek feleslegesen a kezelés kezdésével. A klinika látogatásához nem szükséges a védőoltás. Ha kérdése van a COVID-19 elleni védőoltással és annak a termékenységre vagy terhességre gyakorolt ​​hatásaival kapcsolatban, olvassa el a témáról szóló cikkünket.

Látogatás esetén kérjük a betegeket, hogy tartsák be a COVID gép aktuális szabályait, amelyek itt elérhetőek: https://korona.gov.sk/hu/

Legyünk körültekintőek, és minimalizáljuk a terjedés kockázatát

Az intézkedések enyhítése ellenére arra kérjük a betegeket és a rendelő látogatóit, hogy tartsák be a megállapított intézkedéseket, beleértve az FFP2 légzőkészülék viselését az orrukon és a szájukon a látogatás teljes ideje alatt. Javasoljuk megfontolni a partner kíséretét vagy a gyermekek való vezetését a klinikára, mivel a váró közös helyiségei a megtett intézkedések ellenére fokozott átviteli kockázatot jelentenek, különösen, ha a váróban nagy számban tartózkodnak. 

Ha nem érzi jól magát, kérjük, hogy semmilyen körülmények között ne látogassa személyesen a klinikát, hanem telefonon vagy e-mailben vegye fel velünk a kapcsolatot a további teendők egyeztetése érdekében. Ha a klinika látogatása után jön rá, hogy COVID-19-fertőzött, kérjük, jelezze recepciónknak telefonon vagy e-mailben.

Köszönjük és várjuk látogatását.


COVID-19 INFO