Blog

Ügyfél zóna

Folyamatosan törekszünk a betegeknek nyújtott szolgáltatásaink fejlesztésére, ezért mint Szlovákia első asszisztált reprodukciós klinikája, még 2020-ban elindítottuk az ügyfél zóna szolgáltatást. Néhány esetben a paciens azonban kerüli ezt az egyedülálló előnyt, mert attól tart, hogy valami bonyolult dologról van szó, másoknak azonban kissé túlzó elvárásaik vannak. Ezért úgy döntöttünk, hogy jobban elmagyarázzuk, mi az az ügyfél zóna, hogyan működik és mik a határai.

Úgy döntöttünk, hogy létrehozzuk az ügyfélzónát, hogy megfeleljünk pácienseink igényeinek, ugyanakkor megkönnyítsük munkatársaink munkáját. Az ügyfé lzóna nélkül, ha a betegek érdeklődnének az eredmények iránt, e-mailben kell elküldeni őket, de előtte jelszóval kell lekódolni, mivel személyes adatokat tartalmaznak. Az ügyfélzónának köszönhetően munkatársainknak csak néhány kattintásra van szükségük az információs rendszerben, és a páciens rendelkezésére állnak az eredmények. Úgy az orvosoknak, nővéreknek, laboránsoknak és recepciósoknak több idejük van arra, hogy a betegekre figyeljenek, és kevesebb időt töltenek a számítógépen való kattintgatással.

Mit kell tennem, hogy legyen ügyfélzónám? És hogyan tudok  bejelentkezni?

Az ügyfél zóna aktiválásához extra erőfeszítés szükséges, ez a leggyakoribb tévedés amellyel pácienseinknél találkozunk. Ha a GDPR űrlap kitöltésekor bejelöli az Ügyfél zóna négyzetet, akkor azt automatikusan aktiváljuk Önnek. Szükséges csak, hogy tudja az azonosító kódját, és szerepelnie kell egy telefonszámnak a profiljában nálunk. Az azonosító kódját az első e-mailből megtudhatja, vagy egyszerűen vegye fel a kapcsolatot recepciósunkkal, és továbbítják Önnek. 

Ennek megadása után egy SMS-t kap 30 napig érvényes jelszóval  ezen időszak letelte után az azonosító kód megadása utáni következő bejelentkezéskor SMS-t küldünk Önnek új jelszóval. És ez minden! Nincs aktiválás, nincsenek bonyolult jelszavak, amelyeket ki kell találnia és emlékeznie kellene. Csak a megjelölt azonosító kódja és telefonszámja szükséges. Ha mégis előfordulna, hogy valamilyen oknál fogva nincs aktiválva az ügyfélzónája, akkor recepciósaink távolról is tudják Önnek aktiválni.

Minek nekem az ügyfél zóna?

Elfelejtette bejegyezni, hogy mikor van a következő időpontja? Újra meg kell néznie néhány régebbi eredményt? Érdekelnék az embriói fejlődésével kapcsolatos információk? Itt mindent megtalál. Az ügyfél zóna áttekintést nyújt a teljes kezelésről, az elvégzett vizsgálatoktól a tervezett vizsgálatokig. A QR-kód segítségével a naptárába is felveheti őket. A konzultációk eredményeit is bármikor letöltheti vagy kinyomtathatja.

Miért nem látom a vizsgálataim eredményét?

A vizsgálatok eredményét az ügyfélzónában a spermiogram kivételével mindig csak orvosi egyeztetés után teszik közzé, ezzel elkerülve a felesleges félreértéseket. Egyetlen felelős klinikán sem adják át Önnek a vizsgálatok eredményét szakértői értelmezések nélkül, ezért mi sem teszünk ilyet.

Nem szabad megfeledkezni arról, hogy ezek az eredmények elsősorban az orvos számára jelentenek tájékoztatást, aki értékelheti azokat, és következtetéseket vonhat le belőlük a betegről és a diagnózisairól szerzett egyéb ismeretei alapján. Minden beteg egyedi, amit a laboratóriumi eredmények nem tudnak figyelembe venni, ezért általános jellegűek.

Ha az orvos a konzultációt követően elfelejtette közzétenni az eredményeket, kérjük, forduljon recepciónkhoz. Ha azonban további információra vagy magyarázatra van szüksége, a következő látogatáskor forduljon orvosához. 

Mi a teendő, ha nem akarok várni az egyeztetett orvosi konzultációra, és mielőbb szeretném az eredményeket?

A vizsgálati eredmények egyeztetése a megbeszélt időpontban ingyenes.  Abban az esetben, ha nem szeretne várni, rendkívüli telefonos konzultációt is egyeztethet az orvossal, de orvosaink viszonylagos elfoglaltsága miatt a beteg kérésére egy ilyen rendkívüli telefonos konzultációt 90€ összegben számítottunk fel a visszaélések megelőzése érdekében. Ne feledje, hogy az eredmények korábbi megismerésével semmilyen módon nem gyorsítja fel a kezelést, és úgyis a megbeszélt  időpontra kell jönnie, ahol az orvos ingyen egyeztett Önnel az eredményekről.

Filterek és jelölések

COVID-19 INFO