Klinikáink

Betegek meglátogathatják a két klinika egyikét

ISCARE, a.s.

Kollárova 2
036 01, Martin
Szlovákia
Térkép mutatása

Időpont kérés

Rendelési órák

Hétfő-Péntek
7:00 - 15:30

Vezetőség

Doc. MUDr. Tomáš Stanislav, PhD.

Vezető IVF orvos

Visszajelzés kérése Csapatunk

Doc. MUDr. Stanislav Tomáš, PhD.

Vezető IVF orvos
Olvassa el a teljes életrajzot
Doc. MUDr. Stanislav Tomáš, PhD.a Mártoni Jessenius Orvosi Egyetemen szerzett diplomát. Elvégezte a szakmai atesztáció első és második fokát a nőgyógyászat és szülészet terén, illetve a reprodukciós orvoslás és az ultrahang al-specializációját. 2003-ban elnyerte a Doc. diplomáját a Comenius Egyetem Nőgyógyászati és Szülészeti Tanszékén. Szakmai gyakorlatait Csehországban, Izraelben,USA-ban, Svájcban, Ausztráliában szerezte. A külföldi tartózkodásokból szerzett tapasztalatait a Mártoni ISCARE klinikán alkalmazza.Az IVF Soft-ra specializóalódik, amelyben a betegek csak mérsékelt szinten vannak stimulálva. Az Ambros SLS és SGPS díjat kapott professzionális kiadványok számára. A professzionális szakmai publikációjainak köszönhetően Ambros SLS és SGPS díjat kapott.

MUDr. Oleksandr Sakal

IVF doktor
Olvassa el a teljes életrajzot
Mudr.Olexandr Sakal – IVF specialista

Egyetemi tanulmányait az Uzhgorodi Nemzeti Egyetemen végezte Ukrajnában nőgyógyászat-szülészeti szakon. Továbbá tanult a kassai P.J.Šafárik Egyetem orvostudomány karán .Tapasztalatát Rozsnyón a nőgyógyászat-szülészeti klinikán szerezte. Aktívan részt vesz a külföldi és szlovák kongresszusokon, amelyek az asszisztált reprodukció és meddőség témájára összpontosulnak.
2018-ban az ISCARE klinika csapata tagjává vált – jelenleg a szlovák és külföldi páciensek kezelőorvosa.

MUDr. Margita Procházková

IVF doktor
Olvassa el a teljes életrajzot
Mudr.Margita Procházková – IVF specialista

Egyetemi tanulmányait , az UK Egyetemen Martinban a Jessenius orvostudomány karán végezte. Tapasztalatát Rózsahegyen a nőgyógyászat-szülészeti klinikán szerezte .Aktívan részt vesz a külföldi és szlovák kongresszusokon, amelyek az asszisztált reprodukció és meddőség témájára összpontosulnak. 2018-ban az ISCARE klinika csapata tagjává vált –jelenleg a szlovák és külföldi páciensek kezelőorvosa.

MUDr. Marianna Grúberová, PhD.

IVF doktor
Olvassa el a teljes életrajzot
Mudr.Marianna Grúberová ,Phd. – IVF specialista

Egyetemi tanulmányait Martinban végezte az UK Egyetem Jessenius orvostudományi karán. A sikeres disszertációs munka megvédése után , 2005-ben megkapta a tudomány-akadémiai titulust (Phd.) . Tudományos tevékenységeken kívül pedagógiai és publikációs tevékenységekkel is foglalkozott. 2008-ban fejezte be a szakterületi vizsgáját nőgyógyászat-szülészeti szakon.10 éves tapasztalatát Dél-Morvában a Břeclavi kórházban szerezte , ahol a Brno-i Reprofit klinikával dolgozott össze . 2017-től az ISCARE klinika csapata tagjává vált –jelenleg a szlovák és külföldi páciensek kezelőorvosa.

Mgr. Martina Filová

Embriológus
Olvassa el a teljes életrajzot
Mgr. Martina Filová a Pozsonyi Comenius Egyetemen szerzett diplomát a biokémia területén,később az orvosi genetika területén is szerzett diplomát. Tagja at ICE-nek (Irish Society of Clinical Embryologists), az IFS-nek (Irish Fertility Society) és az ESHRE-nek. Szlovákiában a reproduktív orvosi klinikák vezető embriológusaként dolgozott. További tapasztalatokat szerzett a Galway Termékenységi Klinikán Írországban. 2017 óta a Mártoni Iscare klinikán dolgozik.

A Szlovák Köztársaság területén létrehozott rendkívül modern ISCARE klinikai központunk magas szintű szakmai ellátást nyújt úgy az asszisztált reprodukció, mint az egynapos sebészet területén is. Fontos számunkra, hogy az itt töltött idő alatt mindenki a lehető legjobban érezze magát. Kérjük, tekintsék meg részletesen a klinikát, melyet az új virtuális túrának köszönhetően a térben, most 360 fokos körben figyelheti meg, kényelmesen akár otthonról is.

  • Professzionális egészségügyi szakemberek
  • Egyéni hozzáállás
  • Legmodernebb műszaki felszereltség
  • Komplex minőségi szolgáltatás
  • Innovatív gyógyászati megközelítések