Klinikáink

ISCARE, a.s.
Reprodukciós klinika, Nőgyógyászat, Urológia

Egyetemi Kórház Martin,
6. pavilon, 1. emelet
Kollárova 2
036 01, Martin
Szlovákia
Térkép mutatása

Időpont kérés

Rendelési órák

Hétfő-Péntek
7:00 - 15:30

Visszajelzés kérése Csapatunk

Doc. MUDr. Stanislav Tomáš, PhD.

Vezető IVF orvos
Doc. MUDr. Stanislav Tomáš, PhD. a Martin -i Comenius Egyetem Jessenius Orvostudományi Karán végzett. Elsőfokú igazolással rendelkezik az aneszteziológia és az újraélesztés területén. Tovább rendelkezik l. és II. -fokú igazolással nőgyógyászat és a szülészet területén, valamint igazolások a reproduktív orvoslás és a nőgyógyászat-i és szülészet-i ultrahang alterületén.

2001 -ben PhD fokozatot szerzett a pozsonyi Comenius Egyetemen és 2003 -ban elnyerte a Comenius Egyetem Nőgyógyászati és Szülészeti Tanszékének docensi fokozatát. 2002 -ben szakmai kiadványaiért megkapta a Szlovák Orvosi Kamara és a Szlovák Nőgyógyászati és Szülészeti Társaság által a Ambrus -díjat.

Több külföldi látogatást tett az Egyesült Államokban, a Csehországban, Izraelben, Svájcban, Ausztriában és Ausztráliában, valamint egyéves tanulmányi tartózkodást a londoni Create Fertility Clinic-en, ahol két professzorral együ¬tt dolgozott Geeta Nargund-al(az ISMAAR elnöke) és Stuart Campbell-el (az ISUDG alapító elnöke). Ennek köszönhetően nemcsak ismereteket, hanem gyakorlati tapasztalatokat is szerzett a reproduktív orvoslás ultrahangjában és az idősebb nők meddőségének kezelésében ill. csökkent petefészek -tartalékkal rendelkező betegek, amelyeket sikeresen alkalmazza és professzionális kezesként fejleszt a Martin-i ISCARE -ban.

Ezenkívül jelenleg a meddőség mini-invazív sebészeti kezelésével foglalkozik a Ružomberok-i ÚVN és FNsP Nőgyógyászati és Szülészeti Osztályával együttműködve, valamint a TOM-Gyn s.r.o. prenatális ultrahangdiagnosztikával foglalkozó nőgyógyászati ambulanció Martin-ban.

MUDr. Oleksandr Sakal

IVF doktor
Mudr.Olexandr Sakal – IVF specialista

Egyetemi tanulmányait az Uzhgorodi Nemzeti Egyetemen végezte Ukrajnában nőgyógyászat-szülészeti szakon. Továbbá tanult a kassai P.J.Šafárik Egyetem orvostudomány karán .Tapasztalatát Rozsnyón a nőgyógyászat-szülészeti klinikán szerezte. Aktívan részt vesz a külföldi és szlovák kongresszusokon, amelyek az asszisztált reprodukció és meddőség témájára összpontosulnak.
2018-ban az ISCARE klinika csapata tagjává vált – jelenleg a szlovák és külföldi páciensek kezelőorvosa.

MUDr. Margita Procházková

IVF doktor
Mudr.Margita Procházková – IVF specialista

Egyetemi tanulmányait , az UK Egyetemen Martinban a Jessenius orvostudomány karán végezte. Tapasztalatát Rózsahegyen a nőgyógyászat-szülészeti klinikán szerezte .Aktívan részt vesz a külföldi és szlovák kongresszusokon, amelyek az asszisztált reprodukció és meddőség témájára összpontosulnak. 2018-ban az ISCARE klinika csapata tagjává vált –jelenleg a szlovák és külföldi páciensek kezelőorvosa.

MUDr. Marianna Grúberová, PhD.

IVF doktor
Mudr.Marianna Grúberová ,Phd. – IVF specialista

Egyetemi tanulmányait Martinban végezte az UK Egyetem Jessenius orvostudományi karán. A sikeres disszertációs munka megvédése után , 2005-ben megkapta a tudomány-akadémiai titulust (Phd.) . Tudományos tevékenységeken kívül pedagógiai és publikációs tevékenységekkel is foglalkozott. 2008-ban fejezte be a szakterületi vizsgáját nőgyógyászat-szülészeti szakon.10 éves tapasztalatát Dél-Morvában a Břeclavi kórházban szerezte , ahol a Brno-i Reprofit klinikával dolgozott össze . 2017-től az ISCARE klinika csapata tagjává vált –jelenleg a szlovák és külföldi páciensek kezelőorvosa.

Mgr. Martina Filová

Embriológus
Mgr. Martina Filová a Pozsonyi Comenius Egyetemen szerzett diplomát a biokémia területén,később az orvosi genetika területén is szerzett diplomát. Tagja at ICE-nek (Irish Society of Clinical Embryologists), az IFS-nek (Irish Fertility Society) és az ESHRE-nek. Szlovákiában a reproduktív orvosi klinikák vezető embriológusaként dolgozott. További tapasztalatokat szerzett a Galway Termékenységi Klinikán Írországban. 2017 óta a Mártoni Iscare klinikán dolgozik.

A Szlovák Köztársaság területén létrehozott rendkívül modern ISCARE klinikai központunk magas szintű szakmai ellátást nyújt úgy az asszisztált reprodukció, mint az egynapos sebészet területén is. Fontos számunkra, hogy az itt töltött idő alatt mindenki a lehető legjobban érezze magát. Kérjük, tekintsék meg részletesen a klinikát, melyet az új virtuális túrának köszönhetően a térben, most 360 fokos körben figyelheti meg, kényelmesen akár otthonról is.

  • Professzionális egészségügyi szakemberek
  • Egyéni hozzáállás
  • Legmodernebb műszaki felszereltség
  • Komplex minőségi szolgáltatás
  • Innovatív gyógyászati megközelítések