Klinikáink

Betegek meglátogathatják a két klinika egyikét

ISCARE, a.s.

Kollárova 2
036 01, Martin
Szlovákia
Térkép mutatása

Időpont kérés

Rendelési órák

Hétfő-Péntek
7:00 - 15:30
23.- 29.12.
zárva
30.12.- 1.1.
zárva
2.1.
7:00 - 15:30

Vezetőség

Doc. MUDr. Tomáš Stanislav, PhD.

Vezető IVF orvos

Visszajelzés kérése Csapatunk

Doc. MUDr. Tomáš Stanislav, PhD.

Vezető IVF orvos
Olvassa el a teljes életrajzot
Doc. MUDr. Tomáš Stanislav, PhD.a Mártoni Jessenius Orvosi Egyetemen szerzett diplomát. Elvégezte a szakmai atesztáció első és második fokát a nőgyógyászat és szülészet terén, illetve a reprodukciós orvoslás és az ultrahang al-specializációját. 2003-ban elnyerte a Doc. diplomáját a Comenius Egyetem Nőgyógyászati és Szülészeti Tanszékén. Szakmai gyakorlatait Csehországban, Izraelben,USA-ban, Svájcban, Ausztráliában szerezte. A külföldi tartózkodásokból szerzett tapasztalatait a Mártoni ISCARE klinikán alkalmazza.Az IVF Soft-ra specializóalódik, amelyben a betegek csak mérsékelt szinten vannak stimulálva. Az Ambros SLS és SGPS díjat kapott professzionális kiadványok számára. A professzionális szakmai publikációjainak köszönhetően Ambros SLS és SGPS díjat kapott.

MUDr. Lucia Ďurčeková

IVF doktor
Olvassa el a teljes életrajzot
MUDr. Lucia Ďurčeková a Pozsonyi Comenius Egyetem Orvosi Karán végzett. Elvégezte a szakmai atesztáció első fokát a nőgyógyászat és szülészet területén. Szakmai gyakorlatait az asszisztált reprodukció terén Ausztriában és Németországban szerezte. 2017-től Mártonban az ISCARE klinikán dolgozik, ahol sikeresen gyógyítja a meddőséget.

Mgr. Martina Filová

Vezető embriológus
Olvassa el a teljes életrajzot
Mgr. Martina Filová a Pozsonyi Comenius Egyetemen szerzett diplomát a biokémia területén,később az orvosi genetika területén is szerzett diplomát. Tagja at ICE-nek (Irish Society of Clinical Embryologists), az IFS-nek (Irish Fertility Society) és az ESHRE-nek. Szlovákiában a reproduktív orvosi klinikák vezető embriológusaként dolgozott. További tapasztalatokat szerzett a Galway Termékenységi Klinikán Írországban. 2017 óta a Mártoni Iscare klinikán dolgozik.

A Szlovák Köztársaság területén létrehozott rendkívül modern ISCARE klinikai központunk magas szintű szakmai ellátást nyújt úgy az asszisztált reprodukció, mint az egynapos sebészet területén is. Fontos számunkra, hogy az itt töltött idő alatt mindenki a lehető legjobban érezze magát. Kérjük, tekintsék meg részletesen a klinikát, melyet az új virtuális túrának köszönhetően a térben, most 360 fokos körben figyelheti meg, kényelmesen akár otthonról is.

  • Professzionális egészségügyi szakemberek
  • Egyéni hozzáállás
  • Legmodernebb műszaki felszereltség
  • Komplex minőségi szolgáltatás
  • Innovatív gyógyászati megközelítések