Klinikáink

Betegek meglátogathatják a két klinika egyikét

ISCARE, a.s.
Reprodukciós klinika, Nőgyógyászat, Urológia

Apollo Business Center II, blok B, 4.-ik emelet
Prievozská 4/A
821 09 Bratislava
Szlovákia
Térkép mutatása

Időpont kérés

Rendelési órák

Hétfő-Csütörtök
7:00 - 17:00
Péntek
7:00 - 15:30

Vezetőség

MUDr. Lenka Rybánska (Reismüllerová), PhD., MPH

Vezető orvos

Visszajelzés kérése Csapatunk

MUDr. Lenka Rybánska (Reismüllerová), PhD., MPH.

Vezető orvos
Olvassa el a teljes életrajzot
MUDr. Lenka Rybánska (Reismüllerová), PhD., MPH. a Pozsonyi Comenius Egyetem Orvosi Karán végzett. Csehországban és Izraelben számos szakmai gyakorlatot, illetve tapasztalatot szerzett az asszisztált reprodukció terén.
Sikeresen elvégezte a doktori tanulmányokat „a terhesség folyamata és a szülés az asszisztált reprodukció után” témában. Elnyerte az MPH diplomáját (Master of public health).
Jelenleg az ISCARE klinika vezető orvosa, ahol szakmai tudását sikeresen alkalmazza az asszisztált reprodukció orvoslása terén.

MUDr. Michaela Grossová, PhD.

Vezető orvos az DIVF
Olvassa el a teljes életrajzot
Grossová: MUDr. Michaela Grossová, Ph.D. Sikeresen befejezte orvosi tanulmányait és szakvizsgáit a nőgyógyászat - szülészet és a reproduktív orvoslás területén a pozsonyi Comenius Egyetem orvostudományi karán. A meddőség kezelés és az asszisztált reprodukció terén végzett műveltségét számos szakmai cikk és előadás is bizonyítja ezekről a témákról hazai és külföldi kongresszusokon. Az ESC (European Society of Cardioloy) és az ESHRE (European Society of Human Reproduction and Embryology) aktív tagja. 2011 óta a pozsonyi ISCARE Klinik IVF - specialistája ahol elsősorban a donor programokra, valamint a petesejtek fagyasztására és a social freezing -re összpontosul.

Doc. MUDr. Jozef Války, CSc.

IVF doktor
Olvassa el a teljes életrajzot
Doc. MUDr. Jozef Války, Csc. Az asszisztált reprodukció vezető szakembere, specialistája. Az első orvos aki a meddőség problémájával foglalkozott Szlovákiában. Az ISCARE klinika alapítója. Hozzájárult az első IVF gyermek születéséhez Szlovákiában. A Szlovák Köztársaság Egészségügyi Minisztériumának reproduktív orvosszakértőjeként dolgozott. A Szlovák Nőgyógyászati egyesület reprodukciós szekciójának elnöke volt. Az ESHRE aktív tagja. Részt vett a világ számtalan kongresszusain, ahol az asszisztált reprodukcióról tartott előadásokat. Kuvaitban az IVF tanácsadójaként dolgozott.

MUDr. Viera Belušáková

IVF doktor
Olvassa el a teljes életrajzot
MUDr. Viera Belušáková az olomouci Palacký Egyetemen végezte tanulmányait. Miután megszerezte a diplomáját, 2015 – ben visszatért Szlovákiába ahol az 1. nőgyógyászati – szülészeti klinikán Pozsonyban nyerte el szakvizsgáját. Gyakornok ként foglalkozott a ismétlődő vetélések és az endometriózis genetikai eredeteivel. Szakmai eredményei konferenciákon és publikációkban jelentek meg. Az asszisztált reprodukcióval szintén már gyakornokként ismerkedett, orvosi disszertációs munkáját a pozsonyi Comenius Egyetemen írta a petefészkek kimerüléséről a reprodukciós orvoslás területén. Ezenkívül az ENTOG (European Network of Trainees in Obstetrics and Gynaecology) csereprogramjának részeként gyakornokságot végzett a prágai UPMD-nél (Anya- és Gyermekgondozási Intézet). 2016 óta az orvosi csapat tagja a pozsonyi ISCARE klinikánkon, ahol többek között az ismétlődő implantációs hibákkal és az idősebb páciensek meddőségi kezelésére összpontosít.

MUDr. Peter Hrúzik, CSc.

IVF doktor
Olvassa el a teljes életrajzot
MUDr. Peter Hrúzik, Csc. a pozsonyi Comenius Egyetem orvosi karán végzett. Szlovákiában az IVF társalapítója volt. Elvégezte a szakmai atesztáció első, illetve másdoik fokát nőgyógyászat, szülészet és reproduktív orvoslás terén. Sikeresen megvédte és megkapta az orvostudomány kandidátust e témában: ,, A citogenetikai vizsgálat fontossága a meddőség diagnózisában“. Szlovákia köztársaság egészségügyi minisztérium szakértőjeként dolgozott a Máltai Szent Vincent és Pál kórházban. Szakmai gyakorlatokat szerzett Ausztriában, Németországban, Hollandiában és Izraelben. A kongresszusokon világszerte tartott előadásokat az IVF – ről. Csehszlovákiában ez első orvos volt, aki előadást tartott az ESHRE – n (European Society for Human Reproduction and Embryology). Jelenleg az idősebb páciensek meddőségi kezelésére és a sterilitás genetikai okaira összpontosít.

MUDr. Lenka Lapides

IVF doktor

MUDr. Lea Macháneková

IVF doktor
Olvassa el a teljes életrajzot
MUDr. Lea Macháneková – IVF specialista

Egyetemi tanulmányait a pozsonyi UK Egyetem általános orvostudomány karán végezte . 2008-ban fejezte be a szakterületi vizsgáját nőgyógyászat-szülészeti szakon. Tapasztalatát az asszisztált reprodukció területén a prágai GENNET klinikán szerezte meg. Aktívan részt vesz, az összes ultrahang diagnosztikára és asszisztált reprodukcióra összpontosító nemzetközi kongresszuson. Tagja a Cseh nőgyógyászati-szülészeti társaságnak. 2019-ben az ISCARE klinika csapata tagjává vált –jelenleg a szlovák és külföldi páciensek kezelőorvosa.

MUDr. Janka Mišáková

IVF doktor
Olvassa el a teljes életrajzot
Mudr. Janka Mišáková – IVF specialista


Egyetemi tanulmányait a pozsonyi UK Egyetem általános orvostudomány karán végezte. Tapasztalatát a nőgyógyászat-szülészeti Myjavai kórház és egészségügyi központ osztályán szerezte, ahol továbbra is tevékenykedik. Aktívan részt vesz a külföldi és szlovák kongresszusokon, amelyek az asszisztált reprodukció és meddőség témájára összpontosulnak . 2018-ban az ISCARE klinika csapata tagjává vált –jelenleg a szlovák és külföldi páciensek kezelőorvosa.

Mgr. Denisa Mazániková

Főnővér
Olvassa el a teljes életrajzot
Mgr. Denisa Mazániková, tanulmányait a pozsonyi Szlovák Orvostudományi Egyetem ápolói és orvosi karán végezte. Mielőtt az ISCARE klinika főnővére lett, szemészeti és urológiai klinikán dolgozott. Több éves tapasztalatain kívül rengeteg új szaktudást hozott magával, amelyeket hazai és külföldi kongresszusokon nyert el. Szakértelmével és emberi szemléletével 2019 óta gazdagítja pozsonyi klinikánk csapatát.

Bc. Martina Scholc

Nővér
Olvassa el a teljes életrajzot
Bc. Martina Scholc az eperjesi egészségyügyi középiskolán tanult. Ezt követően tanulmányait folytatta az Eperjesi egyetem egészségtudományi és ápolói karán. Már a tanulmányai során a Karlovy Vary nemzeti kóházban dolgozott gyakornok ként. Bakalár titulus megszerzése után az Iscare klinika csapata tagjává vált. Mivel az asszisztált reprodukció területét rendkívül érdekesnek tartja a klinikán zajló munka melett rendzseresen részt vesz szakmai kongresszusokon és webes szemináriumokon.

Mgr. Ana Ivanová

Vezető embriológus
Olvassa el a teljes életrajzot
Mgr. Ana Ivanová a Comenius Egyetem Természettudományi Karának biológiai területén végzett.Több európai ország nemzetközi projektjében vett részt, együttműködve a Holland Tudományos Akadémiával, ahol szintén aktívan dolgozott. 2004 óta az ISCARE klinika vezető embriológusaként dolgozik.Tagja az Európai Emberi Reprodukciós és Embriológiai Társaság nemzeti képviselőinek a Bizottságának CNR – ESHRE-nek. Számos szlovák és nemzetközi konferencián és workshopon vett részt, amelyek a humánis embriológiára, az IVF-re és a preimplantációs genetikai diagnosztikára koncentráltak.

Mgr. Kristína Kordošová

Andrológiai laboratórium vezetője
Olvassa el a teljes életrajzot
Mgr.Kristína Kordošová – Andrológiai laboratórium vezetője

Egyetemi tanulmányait a pozsonyi UK Egyetemen végezte, molekuláris biológia szakon. Aktívan részt vesz a külföldi ESHRE konferenciákon, ahol a nyert világismereteket előadja a szlovák nőgyógyászati-urológiai kongresszusokon. 2018 –tól az ISCARE csapat tagja, mint andrológiai laboratórium vezető.


Mgr. Daniel Masarovič

Embryológus

Mgr. Inez Romerová Ortizová

Embryológus

Mgr. Silvia Schmidtmayerová

Psychológus
Olvassa el a teljes életrajzot
Mgr. Silvia Schmidtmayerová pszichológiát tanult a Comenius Egyetem Filozófiai Karán. Pszichodinamikai pszichoterápiával foglalkozik a SIPP-ben. 2010 óta foglalkozik főleg nők szempontjából a mesterséges megtermékenyítéssel kapcsolatos problémákkal és azok feldolgozásával sikeres és sikertelen ciklusnál. A Dermatológiai rosszindulatú betegek civil társadalmi egyesületének és az Amazon betegegyesület szövetségének tagja, ahol mellrákos betegeken segít. 2016-ban az University College London-ban végzett tanfolyamot , amely a meddőség gondjaira és az asszisztált reprodukcióra összpontosított. Tudásával rendszeresen hozzájárul számos szakfolyóirathoz és médiához.

A Szlovák Köztársaság területén létrehozott rendkívül modern ISCARE klinika központunk magas szintű szakmai ellátást nyújt úgy az asszisztált reprodukció, mint az egynapos sebészet területén is. Fontos számunkra, hogy az itt töltött idő alatt mindenki a lehető legjobban érezze magát. Kérjük, tekintsék meg részletesen a klinikát, melyet az új virtuális túrának köszönhetően a térben, most 360 fokos körben figyelheti meg, kényelmesen akár otthonról is.

  • Professzionális egészségügyi szakemberek
  • Egyéni hozzáállás
  • Legmodernebb műszaki felszereltség
  • Komplex minőségi szolgáltatás
  • Innovatív gyógyászati megközelítések