Klinikáink

ISCARE, a.s.
Reprodukciós klinika, Nőgyógyászat, Urológia

Apollo Business Center II,
blok B, 4.-ik emelet
Prievozská 4/A
821 09, Bratislava
Szlovákia
Tájékoztatás a tömegközlekedésről és a parkolásról
Térkép mutatása

Időpont kérés

Rendelési órák

Hét.-Csüt.
7:00 - 17:00
Péntek
7:00 - 15:30

Visszajelzés kérése Csapatunk

MUDr. Michaela Grossová, PhD.

Főorvosi szakvezető
Grossová: MUDr. Michaela Grossová, Ph.D. Sikeresen befejezte orvosi tanulmányait és szakvizsgáit a nőgyógyászat - szülészet és a reproduktív orvoslás területén a pozsonyi Comenius Egyetem orvostudományi karán. A meddőség kezelés és az asszisztált reprodukció terén végzett műveltségét számos szakmai cikk és előadás is bizonyítja ezekről a témákról hazai és külföldi kongresszusokon. Az ESC (European Society of Cardioloy) és az ESHRE (European Society of Human Reproduction and Embryology) aktív tagja. 2011 óta elválaszthatatlan része orvosi csapatunknak a Pozsonyi ISCARE klinikán, ahol 2021 óta az orvosi főmunkás funkciót tölti be az ISCARE mindkét klinikáján. Fókusza elsősorban a donor programokra, valamint a petesejtek fagyasztására és a social freezing-re összpontosul.

MUDr. Lenka Rybánska, PhD., MPH.

IVF doktor
MUDr. Rybánska Lenka (Reismüllerová), PhD., MPH, a Pozsonyi Comenius Egyetem egészségtudományi karán tanult, ahol tanulmányait doktori disszertációval fejezte be a következő témában: "A terhesség folyamata és a szülés az asszisztált reprodukció után". Akadémiai területen sikerült megszereznie az MPH (Master of Public health) titulust is. Csehországban és Izraelban számos szakmai gyakorlatot, illetve tapasztalatot szerzett az asszisztált reprodukció terén. 2015 óta hozzájárul a kliensek sikeres kezeléséhez a Pozsonyi Iscare klinikán, ahol 2016 óta vezető orvos volt. Jelenleg szülési szabadságon van. Szakterülete különösen a policisztás ovárium (petefészek) szindrómával küzdő kliensek kezelése.

Doc. MUDr. Jozef Války, CSc.

IVF doktor
Doc. MUDr. Valky József, CSc. vezető szakértő az asszisztált reprodukció területén Szlovákiában. Ő volt az egyik első meddőséggel foglalkozó orvos Szlovákiában, és pont ő volt az, akinek sikerült az első szlovákiai gyermeke "kémcsőből" - IVF megtermékenyítés módszerével. Szakértelmének és érdemeinek köszönhetően a Szlovák Köztársaság Egészségügyi Minisztériumának reproduktív orvostudományi főszakértőjeként dolgozott, valamint a Szlovák Nőgyógyász Társaság Asszisztált Reprodukciós Szekciójának elnöke volt. Nemzetközi téren részt vett és előadásokat tartott az asszisztált reprodukcióról világkongresszusokon, tagja az ESHRE-nek (European Society for Human Reproduction and Embryology), valamint IVF tanácsadóként is dolgozott Kuvaitban. Az ISCARE klinika alapítójaként a kezdetektől részese, és bár a betegek kezelését mára fiatalabb kollégáira bízta, továbbra is orvosi csapatunk szerves tagja marad.

MUDr. Viera Belušáková

IVF doktor
MUDr. Viera Belušáková az olomouci Palacký Egyetemen végezte tanulmányait. Miután megszerezte a diplomáját, 2015 – ben visszatért Szlovákiába ahol az 1. nőgyógyászati – szülészeti klinikán Pozsonyban nyerte el szakvizsgáját. Gyakornok ként foglalkozott a ismétlődő vetélések és az endometriózis genetikai eredeteivel. Szakmai eredményei konferenciákon és publikációkban jelentek meg. Az asszisztált reprodukcióval szintén már gyakornokként ismerkedett, orvosi disszertációs munkáját a pozsonyi Comenius Egyetemen írta a petefészkek kimerüléséről a reprodukciós orvoslás területén. Ezenkívül az ENTOG (European Network of Trainees in Obstetrics and Gynaecology) csereprogramjának részeként gyakornokságot végzett a prágai UPMD-nél (Anya- és Gyermekgondozási Intézet). 2016 óta az orvosi csapat tagja a pozsonyi ISCARE klinikánkon, ahol többek között az ismétlődő implantációs hibákkal és az idősebb páciensek meddőségi kezelésére összpontosít.

MUDr. Peter Hrúzik, CSc.

IVF doktor
MUDr. Peter Hrúzik, Csc. a pozsonyi Comenius Egyetem orvosi karán végzett. Szlovákiában az IVF társalapítója volt. Elvégezte a szakmai atesztáció első, illetve másdoik fokát nőgyógyászat, szülészet és reproduktív orvoslás terén. Sikeresen megvédte és megkapta az orvostudomány kandidátust e témában: ,, A citogenetikai vizsgálat fontossága a meddőség diagnózisában“. Szlovákia köztársaság egészségügyi minisztérium szakértőjeként dolgozott a Máltai Szent Vincent és Pál kórházban. Szakmai gyakorlatokat szerzett Ausztriában, Németországban, Hollandiában és Izraelben. A kongresszusokon világszerte tartott előadásokat az IVF – ről. Csehszlovákiában ez első orvos volt, aki előadást tartott az ESHRE – n (European Society for Human Reproduction and Embryology). Jelenleg az idősebb páciensek meddőségi kezelésére és a sterilitás genetikai okaira összpontosít.

MUDr. Lenka Lapides

IVF doktor
MUDr. Lenka Lapides a Pozsonyi Comenius Egyetem egészségtudományi karán végzett, tanulmányainak egy részét Finnországban fejezte be. Németországban-Münchenben töltött hat éve alatt végezte el a szakmai atesztációt nőgyógyászat és szülészet terén. Ezt követően egy vezető orvos csapat tagja volt Bajorországban, ahol nőgyógyászati onkológiát tanult Kuhn professzor vezetése alatt. Gyakorlatokat végzett Izrael, Egyesült Királyság, Finnország, Németország, Ausztria és Csehország klinikáin. Ma számos nemzetközi szakmai társaság tagja, többek között az ESHRE – nek (European Society for Human Reproduction and Embryology) is. 2019 óta a Pozsonyi ISCARE klinika csapat tagja. Szakterülete a meddőség immunológiai tényezői, doktori disszetrációs munkájában is erre összpontosít.

MUDr. Lea Macháneková

IVF doktor
MUDr. Lea Macháneková – IVF specialista

Egyetemi tanulmányait a pozsonyi UK Egyetem általános orvostudomány karán végezte . 2008-ban fejezte be a szakterületi vizsgáját nőgyógyászat-szülészeti szakon. Tapasztalatát az asszisztált reprodukció területén a prágai GENNET klinikán szerezte meg. Aktívan részt vesz, az összes ultrahang diagnosztikára és asszisztált reprodukcióra összpontosító nemzetközi kongresszuson. Tagja a Cseh nőgyógyászati-szülészeti társaságnak. 2019-ben az ISCARE klinika csapata tagjává vált –jelenleg a szlovák és külföldi páciensek kezelőorvosa.

MUDr. Janka Mišáková

IVF doktor
Mudr. Janka Mišáková – IVF specialista


Egyetemi tanulmányait a pozsonyi UK Egyetem általános orvostudomány karán végezte. Tapasztalatát a nőgyógyászat-szülészeti Myjavai kórház és egészségügyi központ osztályán szerezte, ahol továbbra is tevékenykedik. Aktívan részt vesz a külföldi és szlovák kongresszusokon, amelyek az asszisztált reprodukció és meddőség témájára összpontosulnak . 2018-ban az ISCARE klinika csapata tagjává vált –jelenleg a szlovák és külföldi páciensek kezelőorvosa.

MUDr. Bianka Lévayová

IVF doktor
MUDr. Bianka Lévayová általános orvostudományt tanult a Pozsonyi Comenius Egyetem Orvosi Karán. Ezt követően az Általános Orvostudományi Kar Első Nőgyógyászati ​​és Szülészeti Klinikájára került, ahol 2019-ben nőgyógyászati ​​és szülészeti szakirányú minősítést kapott. Ebben az időszakban több perinatológiára és reproduktív gyógyászatra összpontosító tanulmányúton és szakmai gyakorlaton vett részt a Cseh Köztársaságban az Anya- és Gyermekgondozási Intézetben vagy Firenzében, Olaszországban található Preis Iskolában. Aktívan részt vesz hazai és külföldi konferenciákon. Tagja a Szlovák Nőgyógyászati ​​és Szülészeti Társaságnak. 2019-ben került be a Pozsonyi orvosok ISCARE csapatába, ahol szlovák és külföldi betegekkel foglalkozik.

MUDr. Beglarian Narine

IVF Doctor
MUDr. Beglarian Narine az Örményországi Jereván Állami Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán szerzett diplomát. Tanúsítványát a moszkvai Országos Szülészeti, Nőgyógyászati ​​és Perinatológiai Orvosi Kutatóközpontban szerezte meg. Tanulmányait az Első Moszkvai Állami Egyetemen IM Sechenov, a Moszkvai Állami Orvosi és Fogorvosi Egyetemen A.I. Evdokimova és a szentpétervári Európai Egyetemen folytatta. Ennek eredményeként gazdag ismeretekre tett szert az IVF, a nőgyógyászati ​​endokrinológia, a kolonoszkópia, a gyermeknőgyógyászat és a nőgyógyászati ​​USG területén, amelyekre ezt követően a moszkvai klinikákon (Delomedics és GBUZ DCGB) szerzett gyakorlati tapasztalatokat. 2020-ban sikeresen letette az orvosi vizsgálatokat a martini Comenius Egyetem Jessenius Orvostudományi Karán, majd Szlovákiában dolgozott általános orvosként. 2022 óta a pozsonyi ISCARE klinika orvosi csapatának tagja, ahol szlovák és külföldi betegekkel foglalkozik.

Mgr. Denisa Mazániková

Főnővér
Mgr. Denisa Mazániková, tanulmányait a pozsonyi Szlovák Orvostudományi Egyetem ápolói és orvosi karán végezte. Mielőtt az ISCARE klinika főnővére lett, szemészeti és urológiai klinikán dolgozott. Több éves tapasztalatain kívül rengeteg új szaktudást hozott magával, amelyeket hazai és külföldi kongresszusokon nyert el. Szakértelmével és emberi szemléletével 2019 óta gazdagítja pozsonyi klinikánk csapatát.

Bc. Marcela Pauleová

Főnővérhelyetes
A Dunaszerdahelyi egészségügyi középiskola elvégzése után Bc. Marcela Pauleová dolgozni kezdett a Szent Cirill és Metód kórházban (Antolská), ahonnan értékes tapasztalatokat szerzett, amelyeket a mai napig használ munkájában. Később a Szlovák Egészségtudományi egyetem ápoló és orvosi szakmai karán folytatta továbbképzését, ahol később tanulmányait a műtő szakápoló szakirányon végezte. 2008 óta az ISCARE aktív része, jelenleg vezető főnővérhelyetes pozicón. Rendszeresen részt vesz szakmai konferenciákon és szemináriumokon, különösen a nőgyógyászat és az IVF területén.

Sylvia Zavačanová

Nővér
Az érettségi végzése után mint szülésznő az egészségügyi középiskolában Sylvia Zavačanová a pozsonyi kórház nőgyógyászati ​​és szülészeti osztályán kezdett el dolgozni. Később poliklinikai kórházban dolgozott Kisújszálláson és a Koch-szanatóriumban. Ápolói pályafutása során a pozsonyi Szlovák Orvostudományi Egyetemen folytatta továbbtanulását, ahol a Nőgyógyászati ​​és Szülészeti Intenzív Terápiás szakirányon, valamint a Szülésre való pszichofizikai felkészítés okleveles munkatevékenységén szerzett diplomát. Emellett rendszeresen részt vesz szakmai konferenciákon, szemináriumokon, különösen a nőgyógyászat és az asszisztált reprodukció területen. 2017 óta tagja nővér csapatunknak a pozsonyi ISCARE klinikán.

Renáta Marjanová

Egészségügyi aszisztens
Renáta Marjanová már gyermekkorában érdeklődött az orvosi szakma után, amikor az édesanyjának segített, aki szülésznő volt. A tanulmányait más irányba vette, de végül a szíve visszahúzta az egészségügyhöz, így 2017ben elkezdett dolgozni mint Egészségügyi aszisztens nálunk az ISCAREban Pozsonyban. Leggyakrabban az operációs részlegen találkozhatnak vele, ahol a páciensekkel törődik a recepciótól a szobára helyezésen keresztül egészen a műtőbe helyezésig. A szerb nyelvtudásának köszönhetően fontos szerepet játszik a balkán térségből származó páciensek érkezésénél.

Mgr. Daniel Masarovič

Vezető embryológus

Mgr. Ana Ivanová

Embryológus
Mgr. Ana Ivanová a pozsonyi Comenius Egyetem Természettudományi Karán tanult biológiát. Posztgraduális tanulmányai keretében a Holland Tudományos Akadémián dolgozott, ahol több európai ország nemzetközi projektjében vett részt. 2002 óta a pozsonyi ISCARE klinikán dolgozik, ahol 2004 és 2021 között a laboratórium vezetőjeként dolgozott. 2004-ben egy izraeli képzésen vett részt, 2008-ban pedig Koppenhágában, Dániában végezte el az In Vitro Oocyte Maturation workshopot Války docenssel együtt, amelyet ezt követően Szlovákiában elsőként vezettek be klinikánkon. Rendszeresen részt vesz a humán embriológiával és az implantációs genetikai vizsgálattal foglalkozó konferenciákon. Tagja az Európai humán reprodukciós és embriológiai társaság nemzeti képviselői bizottságának is (CNR ESHRE). Embriológusként jelenleg a petesejtek üvegesítésére és a fagyasztásra specializálódik.

Mgr. Inez Romerová Ortizová

Embryológus

Mgr. Kristína Kordošová

Andrológiai laboratórium vezetője
Mgr.Kristína Kordošová – Andrológiai laboratórium vezetője

Egyetemi tanulmányait a pozsonyi UK Egyetemen végezte, molekuláris biológia szakon. Aktívan részt vesz a külföldi ESHRE konferenciákon, ahol a nyert világismereteket előadja a szlovák nőgyógyászati-urológiai kongresszusokon. 2018 –tól az ISCARE csapat tagja, mint andrológiai laboratórium vezető.


RNDr. Kristína Sedláková

Andrológus
RNDr. Kristína Sedláková fiatal kora óta nagyon aktív ember volt, akit sokféle terület érdekelt. Ezért tanult a gimnáziumban, ahonnan jelentkezett szlovák nyelv, pszichológia, de kémia és biológia szakra is. Végül az Alkalmazott Kémia és Biokémia Tanszékre került, amelyet sikeresen végzett a Cirill és Metód Egyetemen Természettudományi Karán a természettudományok doktora címmel, Nagyszombatban. Tanulmànyai keretében végzett tudomànyos kutatàsaitól különböző munkàkon ment keresztül, mígnem 2016-ban a pozsonyi ISCARE klinikànk laboratóriumàba került. Itt megérkezése után jelentősen részt vett laboratóriumunk andrológiai részének fejlesztésében, ahol jelenleg is andrológus dolgozik. Feladata a spermiogramok és egyéb spermiumvizsgálatok kiértékelése, ezek eredményeinek a betegekkel való konzultációja, illetve a spermium-leválasztási módszerek alkalmazása. Emellett rendszeresen részt vesz hazai és nemzetközi konferenciákon az andrológia és az asszisztált reprodukció témakörében.

Mgr. Silvia Schmidtmayerová

Psychológus
Mgr. Silvia Schmidtmayerová pszichológiát tanult a Comenius Egyetem Filozófiai Karán. Pszichodinamikai pszichoterápiával foglalkozik a SIPP-ben. 2010 óta foglalkozik főleg nők szempontjából a mesterséges megtermékenyítéssel kapcsolatos problémákkal és azok feldolgozásával sikeres és sikertelen ciklusnál. A Dermatológiai rosszindulatú betegek civil társadalmi egyesületének és az Amazon betegegyesület szövetségének tagja, ahol mellrákos betegeken segít. 2016-ban az University College London-ban végzett tanfolyamot , amely a meddőség gondjaira és az asszisztált reprodukcióra összpontosított. Tudásával rendszeresen hozzájárul számos szakfolyóirathoz és médiához.

A Szlovák Köztársaság területén létrehozott rendkívül modern ISCARE klinika központunk magas szintű szakmai ellátást nyújt úgy az asszisztált reprodukció, mint az egynapos sebészet területén is. Fontos számunkra, hogy az itt töltött idő alatt mindenki a lehető legjobban érezze magát. Kérjük, tekintsék meg részletesen a klinikát, melyet az új virtuális túrának köszönhetően a térben, most 360 fokos körben figyelheti meg, kényelmesen akár otthonról is.

  • Professzionális egészségügyi szakemberek
  • Egyéni hozzáállás
  • Legmodernebb műszaki felszereltség
  • Komplex minőségi szolgáltatás
  • Innovatív gyógyászati megközelítések
COVID-19 INFO