Klinikáink

ISCARE, a.s.
Reprodukciós klinika, Nőgyógyászat, Urológia

Apollo Business Center II,
blok B, 4.-ik emelet
Prievozská 4/A
821 09, Bratislava
Szlovákia
Tájékoztatás a tömegközlekedésről és a parkolásról
Térkép mutatása

Időpont kérés

Rendelési órák

Hétfő-Csütörtök
7:00 - 17:00
Péntek
7:00 - 15:30

Visszajelzés kérése Csapatunk

MUDr. Michaela Grossová, PhD.

Főorvosi szakvezető
Grossová: MUDr. Michaela Grossová, Ph.D. Sikeresen befejezte orvosi tanulmányait és szakvizsgáit a nőgyógyászat - szülészet és a reproduktív orvoslás területén a pozsonyi Comenius Egyetem orvostudományi karán. A meddőség kezelés és az asszisztált reprodukció terén végzett műveltségét számos szakmai cikk és előadás is bizonyítja ezekről a témákról hazai és külföldi kongresszusokon. Az ESC (European Society of Cardioloy) és az ESHRE (European Society of Human Reproduction and Embryology) aktív tagja. 2011 óta elválaszthatatlan része orvosi csapatunknak a Pozsonyi ISCARE klinikán, ahol 2021 óta az orvosi főmunkás funkciót tölti be az ISCARE mindkét klinikáján. Fókusza elsősorban a donor programokra, valamint a petesejtek fagyasztására és a social freezing-re összpontosul.

MUDr. Michaela Grossová, PhD.

Főorvosi szakvezető
Grossová: MUDr. Michaela Grossová, Ph.D. Sikeresen befejezte orvosi tanulmányait és szakvizsgáit a nőgyógyászat - szülészet és a reproduktív orvoslás területén a pozsonyi Comenius Egyetem orvostudományi karán. A meddőség kezelés és az asszisztált reprodukció terén végzett műveltségét számos szakmai cikk és előadás is bizonyítja ezekről a témákról hazai és külföldi kongresszusokon. Az ESC (European Society of Cardioloy) és az ESHRE (European Society of Human Reproduction and Embryology) aktív tagja. 2011 óta elválaszthatatlan része orvosi csapatunknak a Pozsonyi ISCARE klinikán, ahol 2021 óta az orvosi főmunkás funkciót tölti be az ISCARE mindkét klinikáján. Fókusza elsősorban a donor programokra, valamint a petesejtek fagyasztására és a social freezing-re összpontosul.

MUDr. Lenka Rybánska (Reismüllerová), PhD., MPH.

IVF doktor
MUDr. Rybánska Lenka (Reismüllerová), PhD., MPH, a Pozsonyi Comenius Egyetem egészségtudományi karán tanult, ahol tanulmányait doktori disszertációval fejezte be a következő témában: "A terhesség folyamata és a szülés az asszisztált reprodukció után". Akadémiai területen sikerült megszereznie az MPH (Master of Public health) titulust is. Csehországban és Izraelban számos szakmai gyakorlatot, illetve tapasztalatot szerzett az asszisztált reprodukció terén. 2015 óta hozzájárul a kliensek sikeres kezeléséhez a Pozsonyi Iscare klinikán, ahol 2016 óta vezető orvos volt. Jelenleg szülési szabadságon van. Szakterülete különösen a policisztás ovárium (petefészek) szindrómával küzdő kliensek kezelése.

Doc. MUDr. Jozef Války, CSc.

IVF doktor
Docent. MUDr. József Války, CSc. vezető szakértő az asszisztált reprodukció területén, Szlovákiában ő foglalkozott elsőként a meddőség kérdésével. Az ISCARE klinika alapítójaként hozzájárult az első gyermek születéséhez "kémcsőből" Szlovákiában. Szakértelmének és érdemeinek köszönhetően a Szlovák Köztársaság Egészségügyi Minisztériumának reproduktív egészstudományi fő szakértőjeként dolgozott. A Szlovák nőgyógyászati ​​társaság szaporodási szövetségének elnöke is volt, IVF tanácsadóként dolgozott Kuvaitban és részt vett világméretű kongresszusokon, ahol előadásokat tartott az aszisztált reprodukcióról. Aktív tagja az ESHRE-nek (European Society for Human Reproduction and Embryology).

MUDr. Viera Belušáková

IVF doktor
MUDr. Viera Belušáková az olomouci Palacký Egyetemen végezte tanulmányait. Miután megszerezte a diplomáját, 2015 – ben visszatért Szlovákiába ahol az 1. nőgyógyászati – szülészeti klinikán Pozsonyban nyerte el szakvizsgáját. Gyakornok ként foglalkozott a ismétlődő vetélések és az endometriózis genetikai eredeteivel. Szakmai eredményei konferenciákon és publikációkban jelentek meg. Az asszisztált reprodukcióval szintén már gyakornokként ismerkedett, orvosi disszertációs munkáját a pozsonyi Comenius Egyetemen írta a petefészkek kimerüléséről a reprodukciós orvoslás területén. Ezenkívül az ENTOG (European Network of Trainees in Obstetrics and Gynaecology) csereprogramjának részeként gyakornokságot végzett a prágai UPMD-nél (Anya- és Gyermekgondozási Intézet). 2016 óta az orvosi csapat tagja a pozsonyi ISCARE klinikánkon, ahol többek között az ismétlődő implantációs hibákkal és az idősebb páciensek meddőségi kezelésére összpontosít.

MUDr. Peter Hrúzik, CSc.

IVF doktor
MUDr. Peter Hrúzik, Csc. a pozsonyi Comenius Egyetem orvosi karán végzett. Szlovákiában az IVF társalapítója volt. Elvégezte a szakmai atesztáció első, illetve másdoik fokát nőgyógyászat, szülészet és reproduktív orvoslás terén. Sikeresen megvédte és megkapta az orvostudomány kandidátust e témában: ,, A citogenetikai vizsgálat fontossága a meddőség diagnózisában“. Szlovákia köztársaság egészségügyi minisztérium szakértőjeként dolgozott a Máltai Szent Vincent és Pál kórházban. Szakmai gyakorlatokat szerzett Ausztriában, Németországban, Hollandiában és Izraelben. A kongresszusokon világszerte tartott előadásokat az IVF – ről. Csehszlovákiában ez első orvos volt, aki előadást tartott az ESHRE – n (European Society for Human Reproduction and Embryology). Jelenleg az idősebb páciensek meddőségi kezelésére és a sterilitás genetikai okaira összpontosít.

MUDr. Lenka Lapides

IVF doktor
MUDr. Lenka Lapides a Pozsonyi Comenius Egyetem egészségtudományi karán végzett, tanulmányainak egy részét Finnországban fejezte be. Németországban-Münchenben töltött hat éve alatt végezte el a szakmai atesztációt nőgyógyászat és szülészet terén. Ezt követően egy vezető orvos csapat tagja volt Bajorországban, ahol nőgyógyászati onkológiát tanult Kuhn professzor vezetése alatt. Gyakorlatokat végzett Izrael, Egyesült Királyság, Finnország, Németország, Ausztria és Csehország klinikáin. Ma számos nemzetközi szakmai társaság tagja, többek között az ESHRE – nek (European Society for Human Reproduction and Embryology) is. 2019 óta a Pozsonyi ISCARE klinika csapat tagja. Szakterülete a meddőség immunológiai tényezői, doktori disszetrációs munkájában is erre összpontosít.

MUDr. Lea Macháneková

IVF doktor
MUDr. Lea Macháneková – IVF specialista

Egyetemi tanulmányait a pozsonyi UK Egyetem általános orvostudomány karán végezte . 2008-ban fejezte be a szakterületi vizsgáját nőgyógyászat-szülészeti szakon. Tapasztalatát az asszisztált reprodukció területén a prágai GENNET klinikán szerezte meg. Aktívan részt vesz, az összes ultrahang diagnosztikára és asszisztált reprodukcióra összpontosító nemzetközi kongresszuson. Tagja a Cseh nőgyógyászati-szülészeti társaságnak. 2019-ben az ISCARE klinika csapata tagjává vált –jelenleg a szlovák és külföldi páciensek kezelőorvosa.

MUDr. Janka Mišáková

IVF doktor
Mudr. Janka Mišáková – IVF specialista


Egyetemi tanulmányait a pozsonyi UK Egyetem általános orvostudomány karán végezte. Tapasztalatát a nőgyógyászat-szülészeti Myjavai kórház és egészségügyi központ osztályán szerezte, ahol továbbra is tevékenykedik. Aktívan részt vesz a külföldi és szlovák kongresszusokon, amelyek az asszisztált reprodukció és meddőség témájára összpontosulnak . 2018-ban az ISCARE klinika csapata tagjává vált –jelenleg a szlovák és külföldi páciensek kezelőorvosa.

Mgr. Denisa Mazániková

Főnővér
Mgr. Denisa Mazániková, tanulmányait a pozsonyi Szlovák Orvostudományi Egyetem ápolói és orvosi karán végezte. Mielőtt az ISCARE klinika főnővére lett, szemészeti és urológiai klinikán dolgozott. Több éves tapasztalatain kívül rengeteg új szaktudást hozott magával, amelyeket hazai és külföldi kongresszusokon nyert el. Szakértelmével és emberi szemléletével 2019 óta gazdagítja pozsonyi klinikánk csapatát.

Bc. Marcela Pauleová

Főnővérhelyetes
A Dunaszerdahelyi egészségügyi középiskola elvégzése után Bc. Marcela Pauleová dolgozni kezdett a Szent Cirill és Metód kórházban (Antolská), ahonnan értékes tapasztalatokat szerzett, amelyeket a mai napig használ munkájában. Később a Szlovák Egészségtudományi egyetem ápoló és orvosi szakmai karán folytatta továbbképzését, ahol később tanulmányait a műtő szakápoló szakirányon végezte. 2008 óta az ISCARE aktív része, jelenleg vezető főnővérhelyetes pozicón. Rendszeresen részt vesz szakmai konferenciákon és szemináriumokon, különösen a nőgyógyászat és az IVF területén.

Katarína Havettová

Nővér
Katarína Havettová a Besztercebányai Egészségügyi Szakközépiskola okleveles szülésznő szakán diplomált. A diploma megszerzése után gyakorlati tapasztalatokat szerzett szülésznőként a Zlaté Moravce Kórházban és a Selmecbányai Kórházban. Később úgy döntött, hogy az Egyesült Királyságba megy, ahol az első 6 évben több ápolóintézetben is dolgozott. Itt rengeteg tapasztalatot szerzett a különféle diagnózisú emberek gondozásában, mint például a demencia, a mentális retardáció, az önsértés vagy a sizofrénia. A következő 6 évben a JIS újszülött osztályon, a Walsall Manor korházban dolgozott. Találkozott itt olyan esetekkel, mint a 26 hetes koraszülöttek, újszülöttek különféle rendellenességekkel, például szájpadhasadékkal, Down-szindrómával, vagy drog és alkoholfüggő anyáktól született gyermkekel. A koraszülöttekkel való munkát annyira megszerette, hogy tagja lett a Neonatal support(Újszülöttsegítő) Csoportnak, ahol a koraszülött gzermekek szüleinek segített. Mint ápolónő a pozsonyi ISCARE klinikánkon 2020 óta dolgozik.

Bc. Martina Scholc

Nővér
Bc. Martina Scholc az eperjesi egészségyügyi középiskolán tanult. Ezt követően tanulmányait folytatta az Eperjesi egyetem egészségtudományi és ápolói karán. Már a tanulmányai során a Karlovy Vary nemzeti kóházban dolgozott gyakornok ként. Bakalár titulus megszerzése után az Iscare klinika csapata tagjává vált. Mivel az asszisztált reprodukció területét rendkívül érdekesnek tartja a klinikán zajló munka melett rendzseresen részt vesz szakmai kongresszusokon és webes szemináriumokon.

Renáta Marjanová

Egészségügyi aszisztens
Renáta Marjanová már gyermekkorában érdeklődött az orvosi szakma után, amikor az édesanyjának segített, aki szülésznő volt. A tanulmányait más irányba vette, de végül a szíve visszahúzta az egészségügyhöz, így 2017ben elkezdett dolgozni mint Egészségügyi aszisztens nálunk az ISCAREban Pozsonyban. Leggyakrabban az operációs részlegen találkozhatnak vele, ahol a páciensekkel törődik a recepciótól a szobára helyezésen keresztül egészen a műtőbe helyezésig. A szerb nyelvtudásának köszönhetően fontos szerepet játszik a balkán térségből származó páciensek érkezésénél.

Mgr. Daniel Masarovič

Embryológus

Mgr. Ana Ivanová

Vezető embriológus
Mgr. Ana Ivanová a Comenius Egyetem Természettudományi Karának biológiai területén végzett.Több európai ország nemzetközi projektjében vett részt, együttműködve a Holland Tudományos Akadémiával, ahol szintén aktívan dolgozott. 2004 óta az ISCARE klinika vezető embriológusaként dolgozik.Tagja az Európai Emberi Reprodukciós és Embriológiai Társaság nemzeti képviselőinek a Bizottságának CNR – ESHRE-nek. Számos szlovák és nemzetközi konferencián és workshopon vett részt, amelyek a humánis embriológiára, az IVF-re és a preimplantációs genetikai diagnosztikára koncentráltak.

Mgr. Inez Romerová Ortizová

Embryológus

Mgr. Kristína Kordošová

Andrológiai laboratórium vezetője
Mgr.Kristína Kordošová – Andrológiai laboratórium vezetője

Egyetemi tanulmányait a pozsonyi UK Egyetemen végezte, molekuláris biológia szakon. Aktívan részt vesz a külföldi ESHRE konferenciákon, ahol a nyert világismereteket előadja a szlovák nőgyógyászati-urológiai kongresszusokon. 2018 –tól az ISCARE csapat tagja, mint andrológiai laboratórium vezető.


Mgr. Silvia Schmidtmayerová

Psychológus
Mgr. Silvia Schmidtmayerová pszichológiát tanult a Comenius Egyetem Filozófiai Karán. Pszichodinamikai pszichoterápiával foglalkozik a SIPP-ben. 2010 óta foglalkozik főleg nők szempontjából a mesterséges megtermékenyítéssel kapcsolatos problémákkal és azok feldolgozásával sikeres és sikertelen ciklusnál. A Dermatológiai rosszindulatú betegek civil társadalmi egyesületének és az Amazon betegegyesület szövetségének tagja, ahol mellrákos betegeken segít. 2016-ban az University College London-ban végzett tanfolyamot , amely a meddőség gondjaira és az asszisztált reprodukcióra összpontosított. Tudásával rendszeresen hozzájárul számos szakfolyóirathoz és médiához.

A Szlovák Köztársaság területén létrehozott rendkívül modern ISCARE klinika központunk magas szintű szakmai ellátást nyújt úgy az asszisztált reprodukció, mint az egynapos sebészet területén is. Fontos számunkra, hogy az itt töltött idő alatt mindenki a lehető legjobban érezze magát. Kérjük, tekintsék meg részletesen a klinikát, melyet az új virtuális túrának köszönhetően a térben, most 360 fokos körben figyelheti meg, kényelmesen akár otthonról is.

  • Professzionális egészségügyi szakemberek
  • Egyéni hozzáállás
  • Legmodernebb műszaki felszereltség
  • Komplex minőségi szolgáltatás
  • Innovatív gyógyászati megközelítések